Multikunstneren Bjørg Thorhallsdottir og sosialt ansvar

Denne uken begynner sesong 2 av SHE-podcasten. Vår andre sesong er på norsk, og vi har kalt den Snakkis. Der snakker jeg – Victoria Wæthing –med mennesker som kan noe helt spesielt eller har gjort noe helt spesielt.

Jeg håper at du vil la deg inspirere av disse spennende menneskene og deres historier. 

Den første som gjester Snakkis, er multikunstner, foredragsholder, bestselgende forfatter, gründer og filantrop Bjørg Thorhallsdottir. 

Bjørg snakker om nødvendigheten av å ta sosialt ansvar – og hvordan du faktisk kan bli et lykkeligere menneske av å engasjere deg bitte, litte grann i dine omgivelser og i dine medmennesker. 

Med engasjement, humor og glede deler hun personlige erfaringer og opplevelser, og hun gir gode råd til hvordan nettopp DU kan begynne å ta større sosialt ansvar.

Selv har hun inspirert tusenvis av mennesker  med sin filosofi om nestekjærlighet og hverdagslykke. Hun er et forbilde for mange gjennom sin varme, sin smittende energi og evne til å fokusere på det positive – slik også kunsten hennes er et uttrykk for. Hun vil ikke lage kunst bare for kunstkjennere, hun vil være på veggen hos dem som ikke har råd til å kjøpe dyre kunstverk.  Hun vil bidra til å skape noe vakkert i hverdagen hos alle. 

Hun bruker kunsten sin til å hjelpe andre og har hjulpet kvinner  på krisesentre i Norge, landsbybeboere på Bali, prostituerte på Bali og alenemammaer i Uganda og Mexico