Ny podcast: Utfordreren i solenergi 

I denne ukens podcast snakker jeg med solenergi-gründer Lars G. Dysterud Hansen.

Podcast

Written by: Victoria Wæthing

12.05.2021

Del på TwitterDel på FacebookDel på TwitterDel på Twitter

Lars Dysterud Hansen er en visjonær gründer som brenner for miljø og solenergi. Allerede i 2003 startet han med det, og har siden den gang etablert en rekke solenergiselskaper. Han er i dag eier av Solgrid og Switchr. 

I denne podcasten forteller han om sin gründerreise, sine feil og sine suksesser.

Investeringsmuligheter for alle

Med sitt nyeste solselskap Switchr, har Lars blitt en utfordrer i bransjen ved å gjøre investering i solenergi tilgjengelig for alle. Nå kan alle investere solcellepanel i solparker både i Italia og Sverige, en investering i et bedre miljø med færre klimautslipp. Han forteller også om hvordan han bestemte seg for å skape et selskap som gir investeringsmuligheter til alle – ikke bare til etablerte aktører og investorer.  

En eventyrer

Lars er en eventyrer som har seilt verden rundt og gått Patagonia på langs. Hans brennende ønske om stadig å presse nye grenser og lære noe nytt, har gjort eventyrlysten til en livsstil – ikke bare en karriere eller hobby. I denne poden forteller Lars også om sine reiser – fra å oppleve en stjerneklar himmel gå i ett med havet ombord på båten sin – eller skue utover det patagonske landskap med en venn ved sin side.