Ny podcast: Snakkis med restauratør Pontus Dahlstrøm

Podcast

Written by: Victoria Wæthing

27.05.2021

Del på TwitterDel på FacebookDel på TwitterDel på Twitter

Etter et halvt års nedstenging, har Oslos restauranter endelig fått lov til å åpne dørene for gjester. Covid-19 har vært beinhardt for næringen, og det blir spennende å se hvem som har klart å overleve det siste året.

Veien til Michelenstjerne

I denne ukens podcast snakker vi med restauratør Pontus Dahlstrøm.

Han er deleier av Kolonialen på Bislett, han var med på å starte Maaemo og jobbet flere år som vinkelner for Eyvind Hellstrøm.

Her forteller han om sitt første møte med den berømte gourmetkokken, hvordan det var å jobbe på en myteomspunnet restaurant som Bagatelle og hvordan veien gikk videre til super-restauranten Maemo og til nabolagsrestauranten Kolonialen.

Pontus forteller i denne podcasten også om sin reise fra iskremsjappene han startet i Finland – og frem til hans posisjon som i dag som en av Oslos beste restauratører. Og om hvorfor kokker burde fått kunstnerstipend…