Sommeren kommer – med sjømat på restaurant

Letter From the Editor | Issue #20

Voice

27.05.2021

Del på TwitterDel på FacebookDel på TwitterDel på Twitter
Victoria Waething

Foto: Clarisse Meyer 

Endelig! Vårfølelsen kribler i blodet, og jeg merker hvordan forelskelsen til egen by begynner å blomstre opp igjen – sammen med syrinene langs stakittgjerdene.

Det er lys i tunellen, og snart kommer sommeren.

Derfor passer det ekstra godt at vi i denne ukens podcast snakker med restauratør Pontus Dahlstrøm som endelig kan åpne dørene for gjester igjen på sin restaurant Kolonialen. Jeg snakket med Pontus om hans tid på Bagatelle, og han fortalte om oppstarten av Maaemo. Pontus synes at kokker burde få kunstnerstipend, og det er jeg helt enig i. Kokkene tryller virkelig fram de skjønneste små kunstverk på tallerkenene våre, og det er mye kreativitet og hardt arbeid som ligger bak.

I den anledning passer det godt å fokusere på sjømatnæringen. Denne uken har jeg snakket med kommunikasjonsdirektør Kristin Langeland i Sjømat Norge. Kristin reiser land og strand rundt i jobben, og gir noen gode anbefalinger hvis du fortsatt har lyst på Norgesferie.

Hvis du ikke fikk sett SHE Conference, har du fortsatt et par uker igjen. Crayonsjefen Melissa Mulholland har snakket på SHE Conference ved flere anledninger, og på SHE2021 snakket hun om Gender og AI. Vi har tidligere hatt et dybdeintervju med Melissa i Insight der hun snakker om kjønnsroller og kunstig intelligens.

Vi i SHE Community ønsker deg en riktig god sommerhelg.

Victoria Waething
Editor in Chief
SHE Community’s Insight Magazine