Ny podcast: Snakkis med sjefsanalytiker Thina Saltvedt

Podcast

Written by: Victoria Wæthing

03.06.2021

Del på TwitterDel på FacebookDel på TwitterDel på Twitter

I denne ukens podcast «Snakkis» snakker sjefredaktør Victoria Wæthing med sjefanalytiker i Sustainable Finance hos Nordea. Thina gikk fra å være ekspert på olje til å bli ekspert på bærekraft, og snakker med stor entusiasme om en næring i forandring.

Det er ikke lenger grønnvasking av selskaper, men etablert praksis å integrere ESG og bærekraft i analyser av selskaper og deres fremtid.

Lurer du på hva ESG er?

Alle snakker om ESG for tiden. Det gjør også vi i denne utgaven av Snakkis. ESG står for Environmental, Social and Corporate Governance, og hvor viktig ESG og rapportering er for fremtidens marked kan du høre om alt om i denne podcasten. Og ikke minst; Thina tror at markedet selv kommer til å løse klimakrisen.

I tillegg deler Thina Saltvedt sine erfaringer med å komme inn i en mannsdominert bransje – og hvorfor det noen ganger er en fordel å stikke seg litt ut.