Leselisten for sommeren

Letter From the Editor | Issue #22

Voice

10.06.2021

Del på TwitterDel på FacebookDel på TwitterDel på Twitter
Victoria Waething
Foto av: Katya Austin

Merker du hvordan sommeren har satt seg i kroppen? Det er mye glede omkring oss om dagen. Med Oslos gjenåpning kom sommeren, og i innspurten til ferien, er det kanskje mange som har begynt å forberede de late dagene som kommer.

Jeg gleder meg til lange dager i solen med en god bok. Mange gode bøker. Nettopp derfor er det fint at vi denne uken har en ny podcast med forlegger Jens Skaaland som forteller om sine drømmeprosjekter som forlegger og om bestselgere.

Har du tatt en titt på bokanmeldelsene våre? Hvis ikke, så anbefaler jeg deg å gå igjennom karusellen og se om du finner noe som passer for deg. Vi har funnet en rekke bøker som vi mener kan inspirere deg som er opptatt av ledelse, mangfold – og gode historier.

Ikke minst vil jeg anbefale deg å lese intervjuet med en av gründerne bak suksessen Bookis, Lasse Brurok. Bookis har nærmest revolusjonert den norske bokbransjen, og det er spennende å se hvordan de stadig når nye høyder.

Nå er det bare en drøy uke igjen hvis du vil ha med deg alle sesjonene fra SHE 2021. Selv om det kanskje ikke frister så mye å sitte inne når solen steker ute, vil jeg likevel komme med en ørliten an befaling om å ta en titt innom og få mulighet til å høre noen av verdens fremste talere på sitt felt. Hvis du ikke har fått med deg SHE Talks med Pellegrino Riccardi, en internasjonal keynote speaker og change maker, kan jeg varmt anbefale hans sesjon om hvordan vi alle kan lære å kommunisere bedre med hverandre.

Som alltid så håper vi i SHE Community at du vil la deg inspirere, og nyter sommeren. V i vet jo aldri hvor lenge den varer!

God helg fra alle oss i SHE Community.

Victoria Waething
Editor in Chief
SHE Community’s Insight Magazine