Ny podcast: Snakkis med forlegger Jens Skaaland

Podcast

Written by: Victoria Wæthing

10.06.2021

Del på TwitterDel på FacebookDel på TwitterDel på Twitter

I denne ukens podcast snakker Victoria Wæthing med forlegger i Pitch forlag, Jens Skaaland.

Når sommeren nå står for døren, kan det være en god ide å finne frem til bøkene som skal være på leselisten i ferien.

Jens forteller om hvordan han startet sitt eget forlag sammen med Stian Hjelvin Andersen og Wenche Haugsand. Det er  nemlig ingen enkel sak å starte forlag i Norge. Hvordan skulle de skille seg ut i en bransje som domineres av noen få store aktører?

Dessuten; Med e-bøker og plattformer der gryende forfattere selvpubliserer tekster, hvordan ser egentlig fremtiden til bokbransjen ut? Jens deler sine tanker om fremtiden for bransjen, og forteller hvordan corona-pandemien påvirket boksalget. Jens forteller også om hva som kan skape en bestselger, og om hans drømmeprosjekt som forlegger.