Ny podcast: Snakkis med gründer Kimberly Larsen

Podcast

Written by: Victoria Wæthing

17.06.2021

Del på TwitterDel på FacebookDel på TwitterDel på Twitter

I denne ukens podcast snakker sjefredaktør Victoria Wæthing med gründer Kimberly Larsen. Kimberly forteller om selskapet TimetoRiot, en plattform for kreative yrker, og sitt nyeste selskap IndyRiot.

Skuespiller til gründer

Kimberly er selv skuespiller, du husker henne kanskje som tause Tove Jensen i serien Hotel Cæsar? Vel, hun er langt fra taus i denne samtalen, og forklarer villig vekk om egne opplevelser da hun bestemte seg for å bli gründer. Hennes budskap er i store trekk: Ideen kan være god, men det oppstår som regel mange utfordringer underveis, det er en konstant læringsprosess.

Gründertilværelsen

Gründertilværelsen gir mange søvnløse netter. Det er en overgang å gå fra å være selvstendig næringsdrivende til med ett å være leder for flere ansatte som skal ha lønn – som du har ansvar for. Men du får hele tiden muligheten til å være med på å skape noe nytt, og hver dag kan gi nye utfordringer og nye suksesser.

Hør den inspirerende samtalen med Kimberly Larsen her: