God sommer til deg fra oss

Letter From the Editor | Issue #24

Voice

24.06.2021

Del på TwitterDel på FacebookDel på TwitterDel på Twitter
Victoria Waething
Foto av: Eirik Skarstein

Jeg har alltid tenkt at året starter samtidig med skoleåret etter en sommer der man kan samle ny energi og starte på ny giv — hva det nå måtte være som venter på høsten. Derfor føles det naturlig for meg å si takk til dere som har fulgt oss i SHE i løpet av året som har gått og — sommerferien står for døren.

Vi er stolte av hva vi har utrettet i år. I oktober lanserte vi Inisght der vi har hatt gleden av å intervjue en lang rekke kunnskapsrike mennesker fra et bredt spekter av ulike bransjer. Gründere, investorer og kunstnere har inspirert oss med sine historier.

I tillegg har jeg vært så heldig at jeg gjennom podcasten vår Snakkis har fått møte ti interessante mennesker, alle med sine helt unike erfaringer som de har delt med oss. Dette var sesong to av SHE podcasten som fulgte etter Breakfast with a CEO, der Matt Smith snakket med noen av Norges mest innflytelsesrike ledere.

SHE Conference 2021 gikk av stabelen i mars, og sammen jobbet vi døgnet rundt for å skape det som til slutt ble et resultat vi alle kunne være stolte av. I år var det en digital konferanse med noen av verdens mest spennende talere, og den ble besøkt av 15000 mennesker fra hele verden. Da vi gjorde kjent hvem vi ville ha som talere på konferansen, var det mange som hevet på øyebrynet: Hillary Clinton og Justin Trudeau — virkelig? Joda, i SHE liker vi å sette hårete mål — og vi når dem.

Vi vet aldri hvordan hverdagen ser ut når vi arbeider i et gründerselskap. Tidvis er det full rulle døgnet rundt, andre dager skjer det mindre. Nå går vi inn i rolige sommerdager med hvilepuls, før all vår oppstarte energi forhåpentligvis vil resultere i mange
spennende planer for året som kommer.

Alle vi i SHE ønsker deg en riktig god sommer.

Victoria Waething
Editor in Chief
SHE Community’s Insight Magazine