Ny podcast: Snakkis med Andreas Øverland—Creative Director Universal Music

Podcast

Written by: Victoria Wæthing

24.06.2021

Del på TwitterDel på FacebookDel på TwitterDel på Twitter

Denne uken snakker sjefredaktør Victoria Wæthing med Creative Director i Universal, Andreas Øverland. Andreas forteller om hvordan man finner talenter og hvordan bygge dem opp i en myteomspunnet musikkbransje.

Musikkbransjen

Andreas er en ekte musikkentusiast, og i podcasten snakker han om hvordan han avveier kommersielle og kvalitative hensyn, og hvordan en businessmodell for en artist skiller seg fra de fleste andre modeller man setter opp for å selge et produkt. Hvordan forholder musikkbransjen seg til trender, kvalitet og tidsperspektiv?

Bransjens fremtid

Alle bransjer får etter hvert strenge krav om likestilling og mangfold. Andreas forteller om hvordan musikkbransjen forholder seg til et mangfoldig marked og hvordan han tror fremtiden generelt vil se ut for bransjen.

Hør den inspirerende samtalen her: