Ny podcast: Parisa Bardouni fra Aker Solutions

Parisa kom til Norge fra Iran da hun var 19 år, og siden den gang har hun utdannet seg både som ingeniør og som leder. Hun har ledet globale organisasjoner, bygget nye avdelinger og definert retning og strategi.

Podcast

Written by: Victoria Wæthing

11.11.2021

Del på TwitterDel på FacebookDel på TwitterDel på Twitter

I denne ukens podcast snakker Victoria Wæthing med Parisa Bardouni fra Aker Salutions. Hun er en nysgjerrig ung leder innenfor energibransjen og arbeider med banebrytende teknologi – nemlig undervannssystemer på havbunnen.

Parisa er en av deltakerne fra SHE Leads, og hun deler i denne podcasten sine erfaringer fra programmet. Hun trekker særlig frem hvordan SHE Leads har hjulpet henne til å finne en egen stemme, og definere egne ambisjoner som leder.

Parisa kom til Norge fra Iran da hun var 19 år, og siden den gang har hun utdannet seg både som ingeniør og som leder.

Hun har ledet globale organisasjoner, bygget nye avdelinger og definert retning og strategi. Hun forteller om situasjoner hun har vært del av prosesser med nedbemanning og permitteringer, og hvordan det har medført et brennende ønske om å skape arbeidsplasser og nye muligheter for mennesker.

Fordi teknologibransjen fortsatt er en bransje som er relativt mannsdominert, vil Parisa inspirere flere jenter til å arbeide i teknologi og bærekraft.

Hør den inspirerende samtalen: